Első melónap

2007. január 19. péntek
 
Dolgozni majd éjszakánként kell, de hogy ezen a napon se unatkozzak, szóltak az itteniek, hogy át kell költöznöm egy másik szállodába.
Fasza.
Szóval a helyzet az, hogy az itteni Ericssonnak szerződése van egy-két hotellel, ahol olcsóbban kapják a szobát. Mivel abban a körzetben, ahol dolgoznom kell, van ilyen hotel, a Mariott meg nem ilyen, költöznöm kellett. Azért jobb lett volna, ha ezt indulás előtt közlik, ráadásul időben elküdtem mailben a szállásom helyét. Na mindegy.
Természetesen az új hotel (Jing Guang New World Hotel) nem olyan puccos, mint a Mariott, a szoba is jóval kisebb, de ez annyira nem gáz. Ami inkább gond az, hogy az internet itt elég lassú a Mariottban lévőhez. Márpedig net nélkül nehézkes….
Ami viszont jobb, hogy ez a hotel valami Business központ szerűségben van, tehát pl van a közelben egy-két gyors étterem, ABC szerűség, tehát a kajálás gond letudva.
 
A kolléga, akivel összefutottam ma (Liu Jie), még meghívott ebédelni, meg bevitt az itteni Ericsson irodába és megbeszéltem a főnökével ezt a szálloda kérdést.
 
Este 10-re kellett menni dolgozni. Minden simán ment.
 
Advertisements
This entry was posted in Working abroad. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s