Szombat LA-ben

2006. március 24-25.
 
Van egy kedves magyar ismerősöm LA-ben és előre megbeszéltük, hogy a meccs után találkozom, ott alhatok nála és szombat egész nap várost nézünk. Szóval a Lakers meccs után elindultam a megbeszélt találkozóhelyre. Mint utóbb kiderült, csak néhány utcányira volt a Staples Centertől, de a GPS-em teljesen megkergült és vagy 10 percig össze-vissza kóvájogtam. 🙂 Egy ír kávézóban találkoztunk, ahol aznap este House (tuctuc) és Drum&Bass party volt, merthogy ő Drum&Bass-t hallgat. No comment. 🙂 Érdekes alakok járnak ide, de azért jól éreztem magam. Az átlaghoz képest egészen jól kinéző lányok is jöttek a House partyba….
Hajnal 2 felé indultunk haza. Másnap csak úgy 10 felé sikerült felkelnünk, reggeli, aztán indulás!
 
Először megnéztük a Santa Monica 3rd Street Promenade-ot, ami kb olyan, mint a Váci utca Pesten. Mivel ez csak 2 utcányira van az óceánpartól, így átsétáltunk oda is. Innen végigautókáztunk a tengerparton egészen Malibu távolabbi végéig, meg vissza. Olyan házak vannak a parton, na mindegy……
 
A következő célállomás a belváros volt, meg az ebéd. Ültünk a dugóban is egy kicsit. Itt mindig dugó van arra, amerre én éppen megyek. 🙂 Menetközben kiderült, hogy valami demonstáció, meg felvonulás van a városban, ezért mindenfelé lezárások voltak, így a belváros nevezetességeit sajna nem tudtuk megnézni.
 
Ígyhát akkor irány Hollywood! Felmentünk az obszervatóriumhoz egy kis madártávlatért, meg friss levegőért, aztán meg vissza a hírességek sétányára! Természetesen a díjátadó helyszínét is megnéztük, meg sétálgattunk a Hollywood Boulevardon. Még Darth Vaderrel is összefutottam. 🙂
 
Estére egy ismerős ajánlott valami salsa partit, hát persze, hogy odamentünk. Sajna ez valami Art Galery buli volt, így gondolhatjátok, milyen lehetett. Na nem is voltunk ott túl sokáig, aztán irány haza.
 
Vasárnap meg meló….
Advertisements
This entry was posted in Entertainment. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s